Zorginstelling Utrecht

We worden allemaal ouder en wanneer we eenmaal op een leeftijd zijn dat we niet meer voor onszelf kunnen zorgen vertrouwen we erop dat we in goede handen terecht komen. Active Zorg Utrecht zet zich hiervoor in, Active Zorg Utrecht is een zorginstelling in Utrecht die ernaar streeft dat de beste kwaliteit zorg wordt aangeboden tegen een betaalbare prijs.

Waarom kiezen voor een zorginstelling?

Wanneer u een familielid heeft die niet geschikt is om voor zichzelf te zorgen en u niet de mogelijkheid heeft om de zorg op u te nemen is het vaak verstandiger om te kiezen voor een zorginstelling.
Zo bent u er zeker van dat uw familielid in goede handen is, daarnaast voelt een persoon zich ook veel minder eenzaam.

Waarom Active Zorg?

Active Zorg Utrecht onderscheidt zich als zorginstelling in Utrecht door haar missie om ervoor te zorgen dat de zorg van goede kwaliteit is en betaalbaar blijft. Niet elke zorginstelling in Utrecht biedt kwalitatief goede zorg aan, daarnaast liggen de prijzen bij veel zorginstellingen in Utrecht erg hoog. Dit komt mede doordat er momenteel veel vraag is naar zorgverleners maar er niet genoeg aanbod is.

Onderzoek

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat ouderen makkelijk contacten leggen en sommige ouderen bloeien zelfs helemaal op. Dit onderzoek is verricht door Brigitte Bloem.

Wat zijn de kosten?

Stel dat u heeft besloten om uw familielid de beste zorg aan te bieden, omdat u in de omgeving van Utrecht woont wilt u wel uw familielid makkelijk kunnen bezoeken. U kiest daarom voor een zorginstelling in Utrecht. Maar welke kosten komen erbij kijken?
Omdat Active Zorg de kosten zo laag mogelijk wilt houden voor u, maar wel de beste zorg wil aanbieden, raden wij aan om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zij staan klaar om u te voorzien van vrijblijvend advies.

Contact

Heeft u vragen over Active zorg Utrecht of een vraag over een van onze diensten? Wij helpen u graag met professioneel advies. Onze medewerkers zijn u van dienst van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18.00 uur. Op zaterdag en zondag kunt u ons bereiken tussen 9:00 en 17:00 uur. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer 030-2378042 of kom langs bij onze zorginstelling in Utrecht aan de Niasstraat 1 voor een kennismakingsgesprek.