Onze Werkwijze

Active Zorg richt zich met onze dienstverlening richten op mensen van alle leeftijden , etniciteiten en godsdiensten, die persoonlijke verzorging,begeleiding en verpleging

Complete dienstverlening op maat

Zorginstelling Utrecht

Active Zorg, een thuiszorg organisatie die cliënten thuiszorg op maat biedt en tegelijk goed zorgt voor haar medewerkers.
Bij Active Zorg kwaliteit doen we dit! Bij ons staat de zorgzaamheid voor de cliënten en personeel bovenaan.
Goede communicatie tussen kantoor, medewerkers en cliënten staat hierbij bij ons centraal.

Ouderenzorg

Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan voor u klaar als u hulp nodig heeft bij de dagelijkse verzorging. Bijvoorbeeld hulp bij het wassen/douchen, aan/uitkleden, of in- en uit bed helpen, toiletten Hulp bij het aanbrengen of aantrekken van hulpmiddelen, prothesen, elastische kousen. (en allerlei andere vormen van hulp bij uw persoonlijke verzorging).

Active Zorg

Ook als u thuis verpleging nodig heeft zijn wij u graag van dienst. Onze gekwalificeerde medewerkers kunnen u verpleegkundige zorg bieden die u nodig heeft en medisch technische handelingen, zoals het aanbrengen van infusen voor bijvoorbeeld voeding en pijnpompen, injecteren, wondverzorging en het inbrengen van sondes en katheters en allerlei andere verpleegtechnische handelingen.

Mantelzorg

Een schoon en opgeruimd huis draagt bij aan een prettig leven. Daarom bieden we de helpende hand bij de verzorging van uw interieur als het huishouden voor u een te zware taak is geworden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.
U woont zelfstandig en wilt het liefst zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Dat begrijpen we heel goed en daarom komen we graag bij u thuis als u bij sommige zaken in het dagelijks leven hulp nodig heeft.  Active Zorg verleent zorg en diensten bij u thuis. Dit betekent dat u in uw woning kunt blijven wonen. Wij ondersteunen uw zelfstandigheid en bieden hulp als u het niet meer zelf kunt. Hierbij kunt u denken aan persoonlijke verzorging, verpleging of huishoudelijke hulp.

Maak een afspraak