Onze Diensten

Active Zorg richt zich met onze dienstverlening richten op mensen van alle leeftijden , etniciteiten en godsdiensten, die persoonlijke verzorging,begeleiding en verpleging

Complete dienstverlening op maat

Zorginstelling Utrecht

Zorg kwaliteit is blij met de ondersteuning van mantelzorgers/vrijwilligers. Dit houdt in dat de zorg voor de cliënt nog optimaler plaatsvindt en er meer tijd aan de cliënt kan worden besteedt. Het welzijn van de cliënt vormt het hoofdpunt van ons beleid.

Ouderenzorg

Zorg Kwaliteit behandeld mantelzorgers met respect en erkenning en heeft oog voor de eigenheid van de relatie tussen de cliënt en de mantelzorger. Mantelzorger en professionele zorg werken aanvullend op elkaar. Er is duidelijkheid over ieders verantwoordelijkheid en de begrenzing daarvan, die van de cliënt, de mantelzorger en de organisatie. Vanaf het begin is de ondersteuning erop gericht de bestaande betrokkenheid in stand te houden voor zover dit het welzijn van de cliënt ten goede komt.

Active Zorg

Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan voor u klaar als u hulp nodig heeft bij de dagelijkse verzorging. Bijvoorbeeld hulp bij het wassen/douchen, aan/uitkleden, of in- en uit bed helpen, toiletten Hulp bij het aanbrengen of aantrekken van hulpmiddelen, prothesen, elastische kousen. (en allerlei andere vormen van hulp bij uw persoonlijke verzorging). Ook als u thuis verpleging nodig heeft zijn wij u graag van dienst. Onze gekwalificeerde medewerkers kunnen u verpleegkundige zorg bieden die u nodig heeft en medisch technische handelingen, zoals het aanbrengen van infusen voor bijvoorbeeld voeding en pijnpompen, injecteren, wondverzorging en het inbrengen van sondes en katheters en allerlei andere verpleegtechnische handelingen.

Mantelzorg

Een schoon en opgeruimd huis draagt bij aan een prettig leven. Daarom bieden we de helpende hand bij de verzorging van uw interieur als het huishouden voor u een te zware taak is geworden. U woont zelfstandig en wilt het liefst zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Dat begrijpen we heel goed en daarom komen we graag bij u thuis als u bij sommige zaken in het dagelijks leven hulp nodig heeft. Zorg Kwaliteit verleent zorg en diensten bij u thuis. Dit betekent dat u in uw woning kunt blijven wonen. Wij ondersteunen uw zelfstandigheid en bieden hulp als u het niet meer zelf kunt. Hierbij kunt u denken aan persoonlijke verzorging, verpleging of huishoudelijke hulp.

Maak een afspraak