Ouderenzorg

Iedereen wilt de beste zorg, zo ook wanneer u later niet voor uzelf kan zorgen. Active Zorg Utrecht biedt onder andere ouderenzorg aan in Utrecht.
Wat komt hier allemaal bij kijken? Dat is de vraag die we vaak krijgen. Ouderenzorg is zorg voor oudere met gezondheidsproblemen. Naarmate een persoon ouder wordt is de kans op klachten en gezondheidsproblemen vaak groter dan op jonge leeftijd. Denk bijvoorbeeld aan zaken als geheugenverlies, hartproblemen, eenzaamheid of diabetes. Dit zijn problemen waar veel ouderen helaas mee kampen. Zorg van goede kwaliteit is dan van groot belang.

Ouderenzorg Utrecht

Active zorg Utrecht biedt zo ouderenzorg in Utrecht aan. Wanneer u op zoek bent naar ouderenzorg in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Active Zorg streeft naar de beste zorg tegen een betaalbare prijs. Zodat bent u er bij ons zeker van, wanneer u de zorg over uw dierbare uithanden geeft dat er wordt gestreefd naar de beste zorg.

Vormen van ouderenzorg

Er zijn drie soorten vormen van ouderenzorg. Welke zorg nodig is hangt natuurlijk af van de situatie waarin een persoon verkeerd.

– Zorg voor ouderen die thuis wonen, ook wel extramurale zorg genoemd. Hierbij komen onze verzorgers thuis langs om de persoon in kwestie te verzorgen.
– Zorg voor ouderen in een verpleeghuis, ook wel intramurale zorg genoemd. Hierbij verblijft een persoon in onze zorginstelling. Onze verzorgers staan dan altijd paraat, zo kunnen zij snel bij de persoon zijn mocht dat nodig zijn.
– Zorg gecombineerd, ook wel transmurale zorg genoemd. Zo kan een specialist van Active Zorg samen werken met de huisarts van de persoon in kwestie.

Waarom een zorginstelling?

Wanneer uw dierbare kampt met gezondheidsproblemen is het verstandig om een zorginstelling te overwegen. Binnen onze zorginstelling staan onze verzorgers klaar om snel in te grijpen mocht dat nodig zijn en om de beste zorg te bieden. Wilt u de beste ouderenzorg in Utrecht voor uw dierbare, dan is Active zorg Utrecht de beste keuze.

Wat kost ouderenzorg?

Zorginstelling hanteren vaak hoge prijzen voor ouderenzorg in Utrecht. Active Zorg streeft naar de beste ouderenzorg in Utrecht tegen een betaalbare prijs. Zo kan iedereen gebruik maken van die zorg die hij/zij op oudere leeftijd nodig heeft.
Neem contact op met een van onze medewerkers die u voorzien van vrijblijvend advies.

Contact

Heeft u vragen over Active zorg Utrecht of een vraag over een van onze diensten? Wij helpen u graag met professioneel advies. Onze medewerkers zijn u van dienst van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18.00 uur. Op zaterdag en zondag kunt u ons bereiken tussen 9:00 en 17:00 uur. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer 030-2378042 of kom langs bij onze zorginstelling in Utrecht aan de Niasstraat 1 voor een kennismakingsgesprek.